Ervaringen

 

Ik heb bij Marjan 'The Art of living' gedaan. Een opstelling met schilderen.

Enigszins gespannen erheen, dat was al gauw weg na de begroeting van Marjan en Sinne, haar hond. 

Kaarten getrokken uit het kaartendeck: Begeleiding vanuit de Bron.

Bij het zien van de kaarten kwamen er al gelijk veel emoties naar boven. 

De begeleidende opstelling liet zien waar aan gewerkt mocht worden.

En dan het witte doek. Klaar voor mijn verfstreken. Wat gaat dat heerlijk, onder het genot van thee en cake. 

Dat je gevoel je zo kan leiden. Blij met het resultaat, het werkt nog steeds door.

Dank voor een fijne middag.

Karin Koelma

Een hele mooie ervaring. Het eerste wat ik zei na afloop van de verleden-heden-toekomst opstelling.

"Dit wil toch iedereen! "

"Dit gun ik iedereen!"

Blij met de bevestiging van wat ik al wist, maar vooral ook inzicht in wat ik nodig heb en hulpbronnen om voluit te kunnen leven. 

Maak een afspraak en geef dit kado aan jezelf. Onder begeleiding van Marjan voelt het veilig en durf je je open te stellen voor de volgende stap op je levenspad.

Wiepie Bouma

Elke keer als ik weer mee doe aan een opstelling bij Marjan, gaat er een onderliggende wereld open, die er altijd is geweest, maar nu in het licht gezet mag worden. Marjan schijnt rustig haar eigen licht op alle facetten van de opstelling zodat ook de kleinste details tevoorschijn mogen komen. Gevoelens, vragen, onrust en oorzaken worden in heldere patronen getoond. Vervolgens kan het grote inzicht beginnen. Een beter begeleiding dan die van Marjan kan je in dit proces niet wensen.

Karin Idzenga

Onder geweldige begeleiding van Marjan, wordt binnen een veilige en liefdevolle omgeving een kans geboden om diepliggende persoonlijke vragen te laten beantwoorden via opstellingen. Daarbinnen kun je een eigen vraag beantwoord krijgen of kun je als representant mee doen binnen de opstelling van iemand anders. Een fantastische ervaring en het heeft mij enorm geholpen met een diepliggend gemis op te lossen. Daarnaast is het fantastisch om voor anderen mee te kunnen helpen om puzzelstukjes in elkaar te laten vallen. Een aanrader!

Akke Riepma