Wat ik doe

Als intuïtief systemisch coach lopen familie opstellingen als een rode draad door mijn coaching sessies. In een gesprek met jou stel ik mij open voor wat er in jou gezien, gehoord en of gevoeld wil worden. Om samen tot de kern te komen en daar een opstelling van te maken.  Inzichten te krijgen patronen te doorbreken, ruimte te scheppen en te helen..

Wat wil er geheeld worden, wat mag je achter je laten en wat mag je ontvangen?  In de wetenschap en erop vertrouwend dat je eigen systeem heel goed weet wat jij nodig hebt. Altijd vanuit Licht en Liefde en met respect en zachtheid naar jouw proces.  Afgestemd op jou persoonlijk. Daarom is iedere sessie weer anders, altijd in het moment en integreer ik alles wat ik geleerd heb om er voor jou te kunnen zijn.

Zo kan creativiteit ook een rol spelen binnen de sessies. Middels schilderen, tekenen en/of muziek mogen er beelden uit je onderbewuste ontstaan waar je voorheen niet bij kon of er geen woorden voor had. De tekeningen, schilderijen die ontstaan weerspiegelen je innerlijke wereld. Je mag ervaren en in contact komen met je eigen unieke binnenwereld, inzichten krijgen in het mysterie van je leven en stappen maken om je leven te leven zoals het voor jou bedoeld is met je eigen unieke kwaliteiten.
Authentiek! Er is er maar één zoals jij. Pak je eigenheid. 

Alles in Licht & Liefde