Verleden - heden - toekomst

Een fijne, inzichtelijke en krachtige opstelling om een periode bewust af te sluiten en in het moment te voelen waar je staat. Dat wat niet meer dienstbaar is achter je laten. Focus je op het heden! Zodat je in het heden opnieuw keuzes kan maken gericht op de toekomst. 

Met muzikale ondersteuning en voor zowel het verleden, heden als de toekomst een verhelderende kaart uit drie verschillende kaartendecks.

 

Wat gaan we doen

Op de vloer leggen we jouw tijdlijn neer. 

Aan het begin van je tijdlijn ligt een roos in de knop. En aan het eind is de roos tot volle bloei gekomen. Daartussen speelt je leven zich af. 

Wat zie je als je vanuit het heden naar je verleden kijkt. Heb je nog iets nodig om het verleden te kunnen accepteren. Accepteren wat is geweest en wat het met je gedaan heeft. Geef het verleden niet meer de macht om in het heden je toekomst te bepalen. Het verleden is geweest. Heel dat wat heling vraagt. Om dan in het heden te voelen. Heb je op deze plek nog iets nodig, om werkelijk in het nu te kunnen zijn. Want in het nu creëer je je toekomst. In het heden ligt jouw macht. Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf. Wat voel je wanneer je je blik op de toekomst richt. Heb je nog dromen en verlangens die je waar wilt maken Wat heb je nu in het heden nodig om vol vertrouwen stappen naar de toekomst te kunnen maken.